FAQ

Over UPP
UPP protein is een complete eiwitbron met alle aminozuren die je nodig hebt. Ons plantaardige eiwitpoeder is er in drie variaties, tot in de perfectie op smaak gebracht met natuurlijke zoetstoffen. 

Wat is het verschil tussen Core en Pro?
UPP proteïne kent 2 soorten: Core en Pro. De Pro lijn bevat extra antioxidanten als hibiscus-, amla- en blauwe-bessenpoeder.

Zijn jullie producten getest op doping?
Ja, al onze producten hebben een NZVT keurmerk.

Waar bezorgen jullie?
We bezorgen in de Benelux.

Wat is de levertijd?
De levertijd is doorgaans de volgende werkdag als je vóór 11 uur bestelt, maar dit kan variëren afhankelijk van koeriersdiensten en drukte.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Ja, je kunt je bestelling volgen. Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je dezelfde dag een track en trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, je kunt je bestelling retourneren. Volgens het recht op herroeping heb je het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, op voorwaarde dat het product ongeopend is. Houd er rekening mee dat specifieke retourvoorwaarden kunnen gelden, dus het is raadzaam om de retourinstructies op onze website te raadplegen of contact op te nemen met onze klantenservice voor specifieke informatie met betrekking tot jouw bestelling.